Om oss

Fyscoach historia

Med över 10 års erfarenhet av fysträning i olika idrotter och föreningar har vi sett ett stort behov av strukturerad fysträning och utbildning på både lag och individbasis. Då föreningarnas ekonomiska resurser är begränsade blir fysträningen ofta bortprioriterat.

Genom fyscoach.se ger vi fler idrottare möjligheten till strukturerad fysträning och utbildning. Vår målsättning är att främja den idrottsliga prestationen och den livslånga hälsan. 

Vision

Vår vision med fyscoach.se är att ge fler idrottare möjligheten till utbildning och fysträning. Genom att underlätta tillgången till bra information kan vi ge fler idrottare bättre förutsättningar för prestation och välmående. 

För lagen

Genom att använda sig av fyscoach.se kan ni som lag/förening säkerställa att ni tar ansvar när det kommer till hälsa och prestation. Med hjälp av det gedigna utbildningsmaterialet som finns i plattformen kan laget säkerställa att de aktiva får regelbunden utbildning. Utöver utbildningsmaterialet kommer träningsplaneringen göra att de aktiva får den praktiska träning de behöver för att utvecklas över tid.

För individen

Genom att använda dig av fyscoach.se kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver för att ta nästa steg i din fysiska utveckling. Allt vi gör grundar sig i den forskning som finns fram tills idag vilket innebär att du kommer lägga din tid på de saker som faktiskt för skillnad. 

Tilläggstjänster

Fysiska föreläsningar

Upplägg och prisförslag fås vid förfrågan.

Fysiska träningspass

Upplägg och prisförslag fås vid förfrågan.

Camps

Upplägg och prisförslag fås vid förfrågan.